Esittelyssä entistä parempi FL-3X

Synergyn FL-3X-ravintolisä on noussut aktiivisten ihmisten suosioon ympäri Eurooppaa. Sitä käyttävät säännöllisesti niin urheilijat kuin monet muutkin, jotka pitävät toiminnasta, tanssimisesta tai vaikka ilosta hyppimisestä. 

Tänään ilohypyille on entistä enemmän syytä – uudistettu FL-3X on nyt markkinoilla! Sekä tuotteen koostumusta että sen pakkausta on päivitetty terveellistä ja aktiivista elämää ajatellen. 

MIKSI FL-3X?

Glukosamiinihydrokloridia, kondroitiinisulfaattia, MSM:ää ja antioksidanttipitoisia kasviuutteita sisältävä FL-3X täydentää aktiivisia elintapoja loistavasti. Tuotteen ainutlaatuiset ainesosat tukevat liikkuvuutta, notkeutta ja nivelkudoksen tuotantoa ja sitä kautta päivittäistä liikuntakykyä. 


TÄÄLTÄ voit ladata tuotteen tietolehtisen.


TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

• Tukee liikkuvuutta ja notkeutta
• Sisältää glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka ovat välttämättömiä hyaluronihappoa tuottaville nivelkudoksille
• Sisältää antioksidanttipitoisia kasviuutteita, kuten vihreää teetä (kofeiiniton), viinirypäleensiementä, oliivinlehteä ja omenaa
• C-vitamiini myötävaikuttaa kollageenin muodostumiseen rustojen ja luiden normaalin toiminnan kannalta
• Aktiivisten ihmisten suosima tuote
• Maukas appelsiininmaku


Tilaa hyvinvointia tukevaa FL-3X-lisäravinnegeeliä jo tänään!


Kesäkuun aikana, JOKAINEN TILAUS joka sisältää minkä tahansa määrän FL-3X geeliä saa ILMAISEN TOIMITUKSEN!*


Tutkimus ja tiede
Synergyn tuotteet perustuvat tieteeseen, tutkimukseen ja tuloksiin. Näin varmistamme, että ne todellakin toimivat. Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen tarkoitus on edistää terveyttä kehittämällä luonnollisia ja ravinteikkaita tuotteita ruokavalioon ja elintapoihin liittyvien valintojen tueksi. Huippuluokan tutkimusvälineillä varustettu laitos on Synergy WorldWiden tuotekehityksen keskus.

Hughes-keskuksen edistyksellisen tekniikan avulla tutkijat varmistavat tuotteiden potentiaalisten ainesosien puhtauden ja tehon ja etsivät ainutlaatuisia ja tehokkaita yhdistelmiä, jotka tukevat huipputason hyvinvointia. Jos tietty tuote osoittautuu toimivaksi kliinisissä tutkimuksissa, se otetaan mukaan Synergyn Elite Health -hyvinvointituotteiden valikoimaan.

Laadunvarmistus
Synergy WorldWide ja sen emoyhtiö Nature’s Sunshine Products eivät halua jättää tuotteidensa laadunvarmistusta muiden vastuulle.Tutkijoidemme käytettävissä on lähes 600 ainutlaatuista testiä, joiden avulla varmistetaan raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden laatu, puhtaus ja teho.


*Huom:

Kesäkuun tilaukset, jotka tehdään asiakaspalvelun kautta soittamalla tai sähköpostitse, ovat automaattisesti ilman toimituskuluja. Netti ja Autoship tilausten osalta (jotka sisältävät toimituskulut automaattisesti), toimituskulut maksetaan takaisin aina tilauksen jälkeen seuraavan viikon perjantaina. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us