Synergy Vision Retreat


Juhlistamme 20. toimintavuottamme kutsumalla jäseniämme Synergyn ”kotiin” Utahiin.

Matka kestää neljä päivää ja kolme yötä, ja sen aikana tutustutaan Synergyn uuteen pääkonttoriin, Hughes-tutkimuskeskukseen ja valmistuslaitokseen. Vieraanamme pääset mukaan esityksiin ja tapaamisiin Synergyn henkilökunnan, Hughes-keskuksen tutkijoiden ja lääkäreiden sekä yrityksen johtajan ja perustajan kanssa. Lisäksi pääset ihailemaan Utahin upeita nähtävyyksiä.

Tämä on ainutkertainen tilaisuus, ja toivomme mahdollisimman monen jäsenen pätevöityvän matkalle. Synergy maksaa majoituksen, ateriat ja kuljetukset kohteessa. Voit myös ansaita maksuttomat lennot. Pätevöitymisohjeet näet jäljempää.

Nähdään syyskuussa!

TAPAHTUMAN TIEDOT

Pvm.: 12.–15.9.2019
Paikka: Utah, USA
Kohderyhmä: pätevöityneet tiimin jäsenet; alla olevissa pätevöitymistiedoissa kerrotaan, miten pätevöidyt vieraan kanssa
Pätevöitymisaika: tammi–kesäkuu 2019

Pätevöityminen:

• Saavuta uusi nimike (vähintään Silver).
• Saavuta vähintään 200 CV:n TC1-keskuksen volyymi joka kuukausi kampanjan aikana tai siitä kuusta lähtien, jossa liityit tiimin jäseneksi.
• Henkilökohtaisesti sponsoroi kahta uutta henkilöä, joista kummankin täytyy saavuttaa vähintään Star-taso.
Haluatko ilmaiset lennot Utahiin? Säilytä uusi nimikkeesi vähintään yhdessä kuussa. Sponsoroimiesi Star-tason jäsenten täytyy tehdä samoin.

Vieraan kanssa pätevöityminen:

Tuplaa saavutuksesi!
• Saavuta toinen uusi taso (vähintään Gold).
• Saavuta vähintään 200 CV:n TC1-keskuksen volyymi joka kuukausi kampanjan aikana tai siitä kuusta lähtien, jossa liityit tiimin jäseneksi.
• Henkilökohtaisesti sponsoroi vielä kahta henkilöä lisää, joista kummankin täytyy saavuttaa vähintään Star-taso.
Haluatko vieraillesi ilmaiset lennot? Säilytä toinen uusi nimikkeesi vähintään yhdessä kuussa. Sponsoroimiesi Star-tason jäsenten täytyy tehdä samoin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us