Synergy-tapahtumia ympäri maailmaa

Synergyn 20. toimintavuosi alkaa pian, ja vauhtimme vain kiihtyy. Alkujaan vaatimattomasta yrityksestä on kasvanut kattava yrittäjäverkosto, joka levittää huipputason hyvinvoinnin sanomaa ympäri maailmaa. Tästä on kiittäminen kaikkia tiimin jäseniä.

Synergyn uudella pääkonttorilla on käynyt jo lukuisia vieraita. Monet heistä ovat olleet innoissaan huomatessaan, kuinka lähellä Hughes-keskusta se on – tuotteidemme tieteellistä pohjaa arvostetaan selvästi. Odotamme jo, että pääsemme toivottamaan tervetulleeksi jälleen uusia kävijöitä.

”Olen ylpeä yrityksen menestyksestä ja sen mahdollistaneista ihmisistä. Suhtaudun myös tulevaisuuteen optimistisesti. Meillä on uusi pääkonttori, Aasiassa tehdään uusia ennätyksiä, Pohjois-Amerikkaan on syntynyt uusia johtajia ja toimitusjohtajamme Terrence Moorehead tuo yritykseen uutta virtaa – tulevaisuutemme näyttää siis valoisalta ja vauraalta.”
–Dan Norman, Synergy WorldWiden johtaja

ÄSKETTÄISIÄ TAPAHTUMIA:


Blossom-konferenssi Koreassa


Synergyn suurimmilla markkinoilla Etelä-Koreassa järjestettiin marraskuussa kiinnostava konferenssi, johon osallistui noin 5 500 henkilöä. Lukuisat tiimin jäsenet palkittiin konferenssissa merkittävistä saavutuksista. Koreassa on nyt kaksi uutta Presidential Executive -jäsentä ja kaksi Double Presidential Executivea, ja näiden huippunimikkeiden lisäksi tiimin jäsenet saavuttivat uusia Diamond-, Emerald- ja Pearl Executive -nimikkeitä. Korean-tiimin jäsenillä menee siis hyvin!

Synergy-tiimiläiset pääsivät nyt ensimmäistä kertaa tapaamaan Terrence Moorheadia. He pääsivät kuuntelemaan Lynda Hammonsia. He pääsivät juhlistamaan vuoden 2018 saavutuksia. Ennen kaikkea he saivat inspiraatiota vuodelle 2019 ja tuleville vuosille.

Synergyn Euroopan-konferenssi

Synergy-tiimin jäsenet eri puolilta Eurooppaa kokoontuivat syksyllä Torinossa. Konferenssin teemana oli hyvinvoinnin ja liiketoiminnan vieminen uudelle tasolle. Esiintyjistä moni puhui mikrobiomista ja sen asianmukaisen toiminnan tärkeydestä. Uudet työkalut ja tuotevalistus otettiin vastaan avosylin. Kaiken kaikkiaan Synergyn potentiaali Euroopassa ilmeni tapahtumassa hyvin. Jatkukoon kasvumme Euroopan-markkinoilla, kun tiimin jäsenet parantavat yhä useampien ihmisten elämänlaatua!

Japanilaiset tiimin jäsenet Utahissa

Synergy sai vastikään vieraikseen joukon japanilaisia tiimin jäseniä, jotka juhlistivat matkalla saavutuksiaan. He tutustuivat pääkonttoriin ja Hughes-tutkimuskeskukseen, tapasivat Synergyn tutkijoita ja kävivät Spanish Forkissa sijaitsevalla laitoksella, jonka toiminta teki heihin suuren vaikutuksen. He vierailivat myös Moabissa ja Archesin kansallispuistossa. Samalla Synergyn johtokunnalle tarjoutui tilaisuus kiittää ja motivoida näitä erityisvieraita.

Lynda Hammons symposiumissa Japanissa

Laadunvarmistuspäällikkö Lynda Hammons on matkannut pitkin maailmaa, ja äskettäin hän esitelmöi Synergyn tiukasta laadunvarmistusprosessista suurelle ryhmälle tiimin jäseniä ja vieraita Japanissa. Aasian-markkinamme kasvavat kasvamistaan, ja laadunvarmistus- ja valmistustiimiemme työllä Spanish Forkissa on Aasiassa suuri merkitys.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us