Hyvä Tietää Ennen Euroopan-Konferenssia 2018


Torinon-konferenssi lähestyy vauhdilla. Luvassa on paljon kiinnostavia esityksiä, viihdettä, valistusta ja tuotetietoutta. Viemme liiketoimintamme uudelle tasolle ja juhlistamme saavutuksiamme Synergy-perheen kanssa.

Seuraavista tiedoista voi olla hyötyä konferenssiin valmistautumisessa:

REKISTERÖITYMINEN
Rekisteröityminen on auki torstaina 4.10. kello 17.00–19.00 ja perjantaina 5.10. kello 9.00–13.00. Rekisteröitymispisteestä voit noutaa nimikylttisi ja rekisteröitymiskassisi.
Paikan päällä ilmoittautumisen hinta on 149 €.

KONFERENSSIMYYMÄLÄ
Aukioloajat:
Perjantaina 5.10. klo 10.30–13.00, 17.30–19.00
Lauantaina 6.10. klo 13.00–15.00

Erikoistuotteet ja Synergy-merkkituotteet:
Konferenssissa on myynnissä erikoistuotteita ja Synergy-merkkituotteita. Merkkituotteita myydään ainoastaan myymälässä. Muihin tuotteisiin sovelletaan normaaleja toimitusmaksuja. Tänä vuonna konferenssimyymälässä voi maksaa myös luottokortilla.

PUKUKOODI
Useimmissa tilaisuuksissa pukukoodina on rento liikepukeutuminen. Perjantai-iltana järjestettävän tervetulovastanoton teemana on verraton 50-luku, ja sinne on toivottavaa pukeutua teeman mukaisesti. Torstai-illan VIP-vastaanotolle pätevöityneitä pyydetään pukeutumaan tilaisuuteen muodollisesti.

KANSALLISPARAATI
Tänä vuonna tiimin jäseniä pyydetään kulkemaan lavan poikki markkina-alueittain. Heiluttakaa ylpeinä rekisteröitymiskassissa saamaanne lippua! Paraatijärjestys on seuraava:
Pohjois-Eurooppa (Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska)
Keski-Eurooppa (Alankomaat, Itävalta, Puola, Saksa, Tšekki)
Etelä-Eurooppa (Espanja, Italia, Slovenia, Sveitsi).

TULKKAUS
Konferenssin tilaisuudet tulkataan italiaksi, norjaksi, saksaksi, sloveeniksi ja suomeksi. Tulkkauskuulokkeet saa rekisteröitymispisteestä rekisteröitymisen yhteydessä. Pantiksi tulkkauskuulokkeista sinua pyydetään jättämään henkilöllisyystodistus. Se palautetaan, kun palautat lainaamasi kuulokkeet. Jos et palauta kuulokkeita viimeisen tilaisuuden päätteeksi, sinulta peritään 300 euron korvaus. Maksu veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaltasi luottokortilta.

ISTUMAPAIKAT
Istumajärjestys on vapaa. Vähintään Pearl Executive -tason saavuttaneet tiimin jäsenet voivat halutessaan istua parvella.

50-LUVUN HENGESSÄ JÄRJESTETTÄVÄ TERVETULOVASTAANOTTO
Perjantaina 5.10. järjestetään konferenssin tervetulovastaanotto, jonka teemana on verraton 50-luku. Synergy tarjoaa YHDEN MAKSUTTOMAN JUOMAN sekä kevyttä purtavaa.

50-luvun henkeen pukeutuminen (kellohameet, villakoirakuviot, pilkut, kapeat solmiot, collegetakit, satulakengät, knallit ym.) on suotavaa mutta ei pakollista.

Aika: 20.00–22.30
Paikka: Centro Congressi Lingotto

VIP-EDUT
Varhainen pääsy konferenssimyymälään
Vuoden 2018 aikana kahdeksan kertaa Elite Honors -pätevöityneet tiimin jäsenet sekä vähintään Pearl Executive -tason saavuttaneet jäsenet pääsevät konferenssimyymälään muita aiemmin. Tarvittavat tiedot ovat nimikyltissäsi, ja pääset myymälään näyttämällä sitä henkilökunnalle.

VIP-pääsy konferenssimyymälään
Torstaina 4.10. klo 17.00–19.00
Perjantaina 5.10. klo 9.00–10.30

VIP-istumapaikat
Vähintään Pearl Executive -tason saavuttaneille jäsenille on varattu istumapaikat parvelta. Siellä istuville VIP-vieraille tarjoillaan kevyttä purtavaa, juomia ja Synergy-tuotteita.

VIP-illallinen
VIP-vastaanotolle pätevöityneille kutsuvieraille järjestetään kuljetus, joka lähtee Lingotto NH Congress -hotellilta torstai-iltana kello 19.45. Kokoonnumme hotellin eteen muutamaa minuuttia ennen lähtöä.

Päivä: torstai 4.10.2018
Aika: 20.00–22.00
Paikka: Palazzo Della Luce
Vieraat: VIP-kutsuvieraat, jotka voivat tuoda mukanaan yhden oman vieraan. Muodollista pukeutumista toivotaan (miehiltä pukua ja solmiota, naisilta iltapukua).

CONVERSATION

Instagram

Follow Us