Tärkeä ilmoitus: Matthew Trippin perintö


Viimeisten viiden vuoden aikana Synergy, sen asiakkaat ja tiimin jäsenet ovat päässeet hyötymään yrityksen johtavan tiedemiehen, tohtori Matthew Trippin, työstä. Hänen panoksensa Synergyn tuotetutkimukseen ja kehitykseen ja sitä kautta lukemattomien ihmisten onnistuneeseen elämänmuutokseen on ollut korvaamaton.

Tripp lopetti työnsä Nature’s Sunshine Productsilla ja Synergy WorldWidella 7.5.2018 ja viettää nyt eläkepäiviä perheensä parissa. Työvuosinaan hän laati yritykselle toimivat tuotekehitys- ja validointikäytännöt, kehitti mullistavia tuotteita ja järjestelmiä ja todisti niiden tehon.

Tripp toimi johtohahmona Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen suunnittelussa ja toiminnassa. Hänen johdollaan keskuksen henkilökunta analysoi uusia ja vanhoja Synergy-tuotteita, tutki ainesosia ja tuotenäytteitä ja rakensi Synergyn toiminnalle vahvan tieteellisen pohjan.

Synergylle on ollut onni saada kokenut ja ihmisten hyvinvointiin perehtynyt tohtori Tripp riveihinsä hänen loistavan uransa loppuvaiheiden ajaksi. Jatkossa hänen kokoamansa lahjakas ja innovatiivinen tutkijoiden ja kliinikoiden tiimi jatkaa hänen viitoittamallaan tutkimuspolulla ja auttaa ihmisiä huipputason hyvinvoinnin saavuttamisessa.

Muutaman kuukauden kuluttua Hughes-tutkimuskeskus muuttaa Synergyn mukana uuteen rakennukseen, jonka jaamme Nature’s Sunshinen kanssa. Toimistolla vierailijat pääsevät kätevästi tutustumaan laboratorioon ja klinikoihin. Synergyn tieteellisen tuotesitoumuksen ohella vierailu on samalla hyvä hetki muistella Matthew Trippin panosta.

Toivotamme Trippille hyviä eläkepäiviä perheen parissa. Haluamme kiittää häntä hänen työstään, koulutuksistaan ja esitelmistään sekä panostuksestaan huipputason hyvinvointiin. Hänen perintönsä varaan Synergyn on hyvä rakentaa.

”Matthew Trippin työ Synergy WorldWidella on ollut korvaamattoman arvokasta. Haluamme kiittää häntä hänen jättämästään perinnöstä sekä Hughes-tutkimuskeskuksen perustamisesta. Keskuksella on ollut tärkeä rooli huipputason hyvinvoinnin edistämisessä ympäri maailmaa. Trippin kanssa on ollut ilo työskennellä, ja nyt hänen osaava tiiminsä jatkaa hänen tutkimustyötään.”
-Dan Norman, President Synergy WorldWide

Lisätietoja Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksesta saat täältä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us