Yhteenveto Back to Basics 2018 -koulutuksestaSynergy-tiimin jäsenet pääsevät nauttimaan monenlaisista hauskoista, valistavista ja inspiroivista kokemuksista. Yksi näistä oli äskettäin Jesolossa järjestetty Back to Basics -koulutus. Tässä viihdyttävässä ja hyödyllisessä tapahtumassa keskityttiin Synergy WorldWiden tuotteisiin ja Synergy-liiketoiminnan perusteisiin.

Monet Synergyn menestyksekkäimmistä eurooppalaisista jäsenistä ja lahjakkaista esiintyjistä olivat paikalla opastamassa yli 400 osallistujaa myynnin kasvattamisessa, huipputason hyvinvoinnin saavuttamisessa ja eri Synergy-tuotteiden mukanaan tuomien mahdollisuuksien tunnistamisessa.Pearl Executive Fernando Gatti esitti visuaalisia esimerkkejä monistamisesta ja sen tuottamista tuloksista. Presidential Executive Mads Ostvang, Emerald Executives Eric ja Kati Gammals, sekä Pearl Executive Franz Friess puhuivat Synergyn tarjoamista hyödyistä, Synergy-tapahtumien merkityksestä ja Synergy-tuotteiden tehosta.

Yksi kolmipäiväisen tapahtuman kohokohdista oli tiedontäyteinen esitelmä uudesta Trulūm-ihonhoitosarjasta. Annarita Taglioni ja hänen ystävänsä Barbara esittivät roolileikin Trulūm-näytteiden jakamisesta. Esimerkki motivoi yleisöä, jolla on nyt paremmat valmiudet Trulūm-tuotteiden hyödyistä kertomiseen.

Synergyn johtaja Dan Norman kehui Synergy Europen nykytilaa ja sen kasvupotentiaalia. Synergyn perustaja Dan Higginson joka oli ensimmäistä kertaa mukana Back to Basics -tapahtumassa, piti vaikuttavan puheen toiminnasta oman Synergy-liiketoiminnan perustajana. Hän selitti, miksi Synergy menestyy vuosia vankan pohjansa ja Nature’s Sunshinen tuen ansiosta.

Useat pätevöityneet tiimin jäsenet palkittiin VIP-illallisella, joka tarjoiltiin auringonlaskun aikaan Ristorante Hotel Villa Sorrison ihastuttavassa merenrantaravintolassa. Illalliselle pääsi saavuttamalla Team Managerin nimikkeen tai säilyttämällä sen vähintään yhdessä kuussa pätevöitymisaikana. Oli ilo nostaa malja näille Synergyyn sitoutuneille tiimin jäsenille – toivottavasti seuraavaan VIP-tapahtumaan pätevöityy vielä useampi tiimiläinen!

Jatkossa järjestämme lisää upeita tapahtumia Euroopassa. Niissä pääset oppimaan muilta eurooppalaisilta Synergy-liiketoiminnan harjoittajilta ja juhlistamaan heidän saavutuksiaan.

Muista rekisteröityä vuoden ykköstapahtumaan eli Torinon-konferenssiin


Aikaisen ilmoittautujan hinnat eivät ole voimassa loputtomiin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us