REKISTRÖIDY KONFERENSSIIN ENNEN 31.8.


Tämän vuoden konferenssissa on luvassa paljon uutta ja mielenkiintoista: uusia tuotteita ja työkaluja, uudenlainen tilaisuusformaatti, erilaisia esitelmiä ja jälleen uusi mahdollisuus liiketoimintataitojen hiomiseen. Ilmoittaudu vuoden 2017 Barcelonan-konferenssiin siis jo tänään!

Muistathan, että ilmoittautumisaika päättyy 31.8. Varhaiset ilmoittautujat muun muassa saavat lippunsa alennettuun hintaan sekä pystyvät ilmoittamaan saapumisestaan nopeammin. Vaikka ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä, suosittelemme siksi ehdottomasti verkkoilmoittautumista ennen torstaita.


ONKO SINULLA FYYSINEN LIPPU?
Vaikka olisit ostanut konferenssiin fyysisen lipun (kuten monet ovatkin tehneet aiemmissa Synergy-tapahtumissa), sinun on silti ilmoittauduttava. Ohjeet fyysisen lipun rekisteröintiin näet täältä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

UUTTA TÄNÄ VUONNA
Konferenssin formaattia on muutettu. Aiempina vuosina tilaisuuksia on ollut neljä. Tänä vuonna olemme pakanneet entistä enemmän tietoa ja toimintaa kolmeen tilaisuuteen, joten ehdit seurustella tiimisi ja muiden Synergyn jäsenten ja edustajien kanssa pidempään. Lisätietoja konferenssin aikataulusta, tapahtumapaikasta ja majoitusvaihtoehdoista saat täältä.

TÄRKEÄ MUISTUTUS
Tänä vuonna konferenssiin osallistujat ilmoittavat saapumisestaan paikan päälle näyttämällä sähköpostitse Eventbrite-lippupalvelulta saamaansa QR- tai viivakoodia. Tulostathan Eventbrite-lippusi tai avaat sen valmiiksi matkapuhelimesi näytölle koodin skannausta varten. Jos sinulla on kysyttävää prosessista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us