LEGACY RETREAT 2018


Bula! Tietyillä Tyynenmeren saarilla tämän sanan merkityksiä ovat muiden muassa ”hei”, ”näkemiin”, ”tervetuloa” ja ”rakkaus”. Muista sana siis, kun pätevöidyt Legacy Retreat 2018 -matkalle. Suuntamme on nimittäin Fidži!

Lähde kanssamme rentoutumaan ylelliseen kohteeseen eteläisen Tyynenmeren valkeille rannoille ja kristallinkirkkaiden vesien äärelle 25.–30.4.2018.

Fidžillä aika tuntuu mukautuvan saarelaisten verkkaiseen elämäntahtiin. Maa koostuu yli 300 saaresta, joilla on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että on vaikea tietää, mistä olisi paras aloittaa. Fidži on matkailijan unelmakohde – etenkin, jos matkakumppanina on Synergy WorldWide.

Seuraavaa Legacy Retreat -matkaa ei siis missään tapauksessa kannata jättää väliin – päätä pätevöitymisestä jo nyt. Pätevöitymisaika on 1.1.–31.12.2017.

Legacy Retreat 2018 -matkan pätevöitymisohjeisiin voit tutustua täällä.


MAJOITUS FIDŽILLÄ
Perinteistä fidžiläiskylää muistuttava InterContinental Fiji Hotel & Resort tarjoaa upeat puitteet kookospalmujen katveessa. Pääset nauttimaan fidžiläisestä vieraanvaraisuudesta aivan upean Natadolan rannan tuntumassa, sukeltelemaan värikkäiden korallien lomassa, rentoutumaan uima-altailla ja kylpylässä tai vaikkapa golfaamaan PGA:n hyväksymällä 18 reiän radalla. Ylellisempää lomamajoitusta saa hakea.

Ikimuistoiseen Legacy Retreat -matkaan kuuluu toki muutakin kuin upea hotelli ja henkeäsalpaavia maisemia. Luvassa on paljon erilaista toimintaa, maittavia aterioita ja mahdollisuus nauttia Synergyn menestyneimpien ja sitoutuneimpien jäsenten seurasta.

Ota siis päämääräksesi Tyynimeri. Pätevöidy ja koe fidžiläinen elämäntyyli. Toivottavasti saamme palkita sinut paratiisimatkalla vuonna 2018.

Täällä pääset katsomaan videon vuoden 2017 Legacy Retreat -matkasta Monacoon.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us