Helmikuun huippurekrytoija: Sirpa Kokkala-Laakso


Onnittelut Sirpalle Suomen helmikuun huippurekrytoijan tittelistä!

Kun Sirpa ryhtyi käyttämään Synergy-tuotteita ystävänsä suosituksesta, välitön muutos hänen hyvinvoinnissaan ja asenteessaan teki naiseen vaikutuksen. Jopa Sirpan ystävät ja tuttavat huomasivat muutoksen ja ryhtyivät kyselemään, mitä hän teki nyt eri lailla kuin ennen. Tällöin Sirpa tajusi Synergyn erityislaatuisuuden.

Pian ProArgi-9+-, Phytolife-, Mistify- ja e9-tuotteiden säännöllisen käytön aloitettuaan Sirpa päätti tutustua myös tuotteiden takana olevaan yritykseen. Niinpä hän pakkasi laukkunsa ja matkasi Roomaan vuoden 2015 Euroopan-konferenssiin. Italiassa hän vakuuttui siitä, että Synergy WorldWide on harvinaislaatuinen yritys, jonka visio, periaatteet ja laadukkaat tuotteet voivat mullistaa elämiä – kuten ne olivat tehneet hänenkin kohdallaan.

Palattuaan kotiin konferenssin jälkeen Sirpa perehtyi Synergyn palkkiojärjestelmään ja -ohjelmaan ja ryhtyi harjoittamaan liiketoimintaa tosissaan.

Nyt, vuonna 2017, Sirpan Synergy-liiketoiminta on hyvällä pohjalla. Hän toivoo vaikuttavan kasvun jatkuvan myös tulevaisuudessa. Sirpa on jo kokeillut uusia Purify-tuotteita, ja hän tiimeineen on innoissaan mahdollisuudesta esitellä huipputason hyvinvointia edistäviä valmisteita koko maailmalle.

”Sekä omat että tiimini kokemukset ovat olleet loistavia, ja ne kannustavat meitä rakentamaan Synergy-perintöämme entistäkin uutterammin”, Sirpa toteaa. ”Kaikilla on käyttöä tarjoamillemme laadukkaille ja tehokkaille tuotteille, ja perimmäinen tavoitteemme on kokonaisvaltainen hyvinvointi.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us