Uusi Team Director: Kim Bradley


Ison-Britannian Kim Bradley saavutti Team Directorin nimikkeen vain muutama päivä ennen Wienissä järjestettyä vuoden 2016 konferenssia, ja Synergyllä oli ilo kutsua hänet lavalle henkilökohtaisen onnittelun merkeissä. Team Directoriksi pääsyn lisäksi Kim yllätettiin Foundation of Excellence  palkinnolla Isossa-Britanniassa harjoittamastaan erinomaisesta johtajuustoiminnasta.

Kimin tiimi tiesi, miten lähellä Team Directoriksi pääsy oli, ja tiimiläiset tehostivat liiketoimintaansa syyskuussa antaakseen työntöapua titteliin yltämiseksi. Tiimin halukkuus tukea Kimiä tässä yrityksessä osoittaa, etteivät he ole vain kollegoita vaan ystäviä ja avunantajia. Kim sanoi olevansa häkeltynyt ja kiitollinen tiiminsä avusta.

Ennen Synergyn perustamista Kim työskenteli terveysalalla syväkudoshierojana ja tunnehyvinvointivalmentajana. Hänen hyvinvointivalmentajana oppimansa taidot ovat siirtyneet saumattomasti Synergy-toimintaan, jossa hän on opettanut kymmeniä menestyneitä liiketoiminnan rakentajia sekä auttanut monia parantamaan elintapojaan Synergyn tuotteilla.

Kim on työskennellyt vuosia perustaakseen sitoutuneen tiimin, jolla on vahvat viestintätaidot. Hän on ottanut tavakseen viestiä tiiminsä kanssa WhatsAppilla, Facebookilla, tiimipuheluilla sekä muilla keinoilla sen takaamiseksi, että kaikki saavat tietoa ja tukea. Tämä jatkuva viestintä luo vaikutelman perheestä ja yhteenkuuluvuudesta. Jokainen hänen tiiminsä jäsen saa asemastaan riippumatta saman huomion ja yhtäläisen avun. Tiimi on hyvin koulutettu ja päättänyt saavuttaa Elite Honors -pätevöitymisen joka kuukausi. Tällä hetkellä he testaavat parhaillaan rajoitetun ajan saatavilla ollutta uutta puhdistuspakettia, jotta heillä on kokemusta tuotteista, kun virallinen puhdistuspaketti tulee markkinoille. Tiimin Synergyä kohtaan tuntema intohimo ja tulevaisuudenusko on paljolti juuri Kimin innostuksen, järjestyneisyyden ja ainutlaatuisen johtajuuden ansiosta.

”Pian Synergy-toimintani perustettuani tajusin, että suuren liiketoiminnan kehittämiseen tarvitaan henkilö, joka pystyy tarjoamaan vahvan ja vakaan menestyksen vision tiimille kokonaisuudessaan sekä yksilöille tiimin sisällä”, Kim sanoo. ”Ihmiset voivat astua harhaan tai menettää luottamuksensa, mutta heidän on voitava tietää, että heillä on aina vahva peruskallio, johon he voivat tarvittaessa tukeutua, ja että joku aina luottaa heidän kykyihinsä menestyä. Päätin heti alussa olla se henkilö. Nyt tiimissäni on monia muita, jotka uskovat samaan vahvaan visioon.”

Yksi arvokkaimmista Kimin Synergy-tiiminjäsenenä saamista neuvoista tuli Diamond Executive Bart Woodcookilta, joka kehotti häntä jakamaan ”myönteisiä juoruja”. Juoruja pidetään usein negatiivisena asiana, mutta Kim juoruilee kollegoidensa voitoista ja tiimin yhteisistä onnistumisista. Hän osoittaa aina arvostusta tiimilleen ja jakaa innostusta heidän kasvaessaan Synergy-johtajina.

”Kaikessa on kyse johdonmukaisuudesta”, Kim sanoi. ”Ensin tuntuu, että joutuu itse tekemään kaiken työn, mutta kun uskoa ei menetä, matkan varrelta tiimistä löytyy upeaa johtajuutta, joka auttaa saavuttamaan tavoitteet. Alun perin kuitenkin on oltava itse päämäärätietoinen.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us