Yhdysvaltain suoramyyntiliitto DSA nimesi NSP:n ja Synergyn huippuyhtiöiksi

Yhdysvaltain suoramyyntiliitto DSA on nimennyt Synergy WorldWiden emoyhtiön Nature’s Sunshine Productsin (NSP) yhdeksi Yhdysvaltain 20 suurimmasta suoramyyntiyrityksestä vuoden 2014 Yhdysvaltain-nettomyynnin perusteella.


DSA:n johtaja Joseph N. Mariano luovutti palkinnon Nature’s Sunshinen toimitusjohtajalle Gregory L. Probertille DSA:n vuosikokouksessa, joka pidettiin San Antoniossa Teksasissa.

”Palkinto on tunnustus Synergy-tiimin jäsenten ja NSP:n jälleenmyyjien hienosta työstä sekä yritystiimimme heille antamasta tuesta”, Probert sanoo. ”Olemme toimineet innovoijina ja uranuurtajina terveys- ja hyvinvointialalla jo 43 vuoden ajan, ja on hienoa jatkaa perinteitä ja viedä Nature’s Sunshinen ja Synergyn toiminta uusiin ulottuvuuksiin.”

DSA:n vuoden 2015 kasvu- ja tulevaisuudennäkymäraportin mukaan hyvinvointikategoria on suoramyyntikanavan tuoteryhmistä suurin. Sen osuus oli 21,4 prosenttia vuonna 2007 ja jo 30,1 prosenttia vuonna 2014.

”Ei ole yllätys, että hyvinvointituotteet pysyvät suoramyyntikanavan myydyimpinä”, Probert toteaa. ”Yhä useammat ihmiset ymmärtävät terveellisten elintapojen edut ja elävät sen mukaisesti. Synergy WorldWide keskittyy innovatiivisiin, tiedepohjaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, joten sillä on hyvät mahdollisuudet hyödyntää tätä trendiä.”

”Haluan onnitella Nature’s Sunshinea ja Synergy WorldWidea yritysten pitkäikäisyydestä ja menestyksestä sekä niiden omistautumisesta jälleenmyyjilleen, asiakkailleen ja DSA:lle”, Mariano sanoo. ”Tekemällä yhteistyötä tämänkaltaisten uraauurtavien yritysten kanssa varmistamme, että liiketoimintatapojen eettisyys ja asiakastyytyväisyys ovat alalla etusijalla.”


CONVERSATION

Instagram

Follow Us