William Martinin muistolle, 1969-2014
Ystävämme, arvostettu tiimijohtaja ja yhteistyökumppani William Martin nukkui pois kamppailtuaan pitkään syöpää vastaan. William oli Synergy WorldWiden ensimmäinen Presidential-tason saavuttanut tiimijohtaja, ja hänen työpanoksensa oli ratkaiseva Euroopan markkina-alueen kasvulle nykyiseen kukoistukseensa.


Niiden kymmenen vuoden aikana, jotka Will oli mukana Synergy WorldWiden toiminnassa, lukemattomat ihmiset saivat nauttia hänen pohjattomasta ystävällisyydestään, huumorintajustaan ja intohimoisesta suhtautumisesta työhön. Synergyn missio, Leave a Legacy, toteutui kirjaimellisesti Willin elämässä:  hän todella jätti positiivisen perinnön sekä läheisilleen että meille kaikille Synergy-perheen jäsenille. Me muistamme Willin perinnön, joka tulee elämään ja kantamaan hedelmää vielä vuosikymmeniä eteenpäin.

"Will toteutti elämässään täydellisesti sen, mitä kaikkea Synergyn missio, myönteisen perinnön jättäminen, voi tarkoittaa" toteaa Williamin läheinen ystävä, Synergyn perustaja Dan Higginson. "Will, sinun huumorintajusi ja hymysi toi iloa niin monen ihmisen elämään. Opetit ihmisiä uskomaan ja luottamaan itseensä. Opetit muita, miten vastoinkäymisistä voi selvitä ja ottaa opikseen. Väsymättömällä tarmolla kannustit muita elämään elämäänsä täysillä."

Lukemattomat Synergyn tiimijohtajat, johtajat ja jälleenmyyjät kaikkialla maailmassa muistavat Williamia paitsi ystävänään myös mentorina. Hän ymmärsi kuinka tärkeitä päämäärät ja unelmat ovat ihmisille. Hän opetti jokaista pyrkimään kohti henkilökohtaisesti tärkeintä ja korkeinta päämääräänsä.

"Will jätti meille positiivisen perintönsä siitä, miten elämässä pitää vastata rohkeasti haasteisiin ja elää täyttä elämää rehellisyyden, rakkauden ja intohimon kautta", toteaa Double Presidential Dianne Leavitt. "Will vaikutti epäilemättä positiivisuudellaan myös minuun: hänen esimerkkinsä ansiosta minusta tuli se ihminen joka olen tänään. Ajattelen häntä suurella kiitollisuudella ja rakkaudella: kiitos että näytit esimerkilläsi minulle ja koko Synergy-perheelle, miten elää täyttä elämää."

Meillä oli etuoikeus ja suuri kunnia tuntea William Martin, jota koko Synergy-perhe muistaa kaipauksella.  Muistamme ajatuksissamme myös hänen perhettään ja läheisiään. Tuhansille ihmisille jättämänsä positiivisen perintönsä kautta William tulee aina olemaan osa meitä.

"Uskon lujasti siihen, että me luomme maailman suurimman verkostomarkkinointiyhtiön. Meillä on kaikkea, mitä siihen tarvitaan. Meillä on laadukkaat tuotteet, yhtiön johdon tuki ja ennen kaikkea meillä on kentällä johtajia, joihin voimme luottaa: meillä on teidät! Me kehitämme Synergyn liiketoiminnan huippuunsa. Tästä tulee elämää suurempi tarina. Tämä tarina toteutuu, vaikka joku jäisikin pois. Pidetään huoli siitä, että tästä tulee meidän yhteinen tarinamme." – William Martin

CONVERSATION

Instagram

Follow Us