Mariano Del Castillo - ensimmäisenä Team Leader tason Synergy Espanjassa!

Haluamme onnitella Mariano Del Castilloa, joka saavutti ensimmäisenä Team Leader tason Synergy Espanjassa!

Urheilu on ollut Marianon intohimo koko hänen elämänsä ajan. Hän aloitti 12 vuotiaana jalkapallon pelaamisen ja siirtyi 17 vuotiaana ammattilaispelaajaksi lopettaen uransa 35 vuotiaana.

Tällä hetkellä hän valmentaa 10 vuotiaita jalkapalloilijoita, koska hän on yhä innostunut asiasta ja haluaa jakaa osaamistaan eteenpäin. Mariano toimii myös organisaatioiden kouluttajana ja motivaatiopuhujana ympäri Espanjan.

Synergystä Mariano kuuli ensimmäistä kertaa lääkäriltään, joka soitti hänelle kertoakseen uudesta liiketoimintamahdollisuudesta. Tutustuessaan tuotteisiin ja yhtiöön hänen kiinnostuksensa kasvoi, joten hän järjesti tapaamisen saksalaisten tiimin jäsenten kanssa, jolloin hän oppi lisää liiketoiminnasta. Pian hän kuuli, että yhtiö on avaamassa toiminnan Espanjassa ja silloin Mariano ymmärsi heti mikä mahdollisuus ajoituksessa on, eikä hukannut yhtään aikaa vaan kirjautui heti mukaan.

Marianon unelmana on matkustaa ympäri maailmaa ja nauttia elämästä ilman taloudellisia huolia. Hänen tavoitteensa on saavuttaa vuodessa Pearl Executive taso, kahdessa vuodessa Emerald Executive -taso ja kolmessa vuodessa Presidential Executive -taso. Synergyn suhteen Marianolla on sama asenne kuin urheiluun. Hän ei aio lopettaa aktiivista toimintaa Synergyssä saavutettuaan tavoitteensa, koska hän haluaa auttaa muita pääsemään samaan.

Mariano ja hän kumppaninsa Maria Dolores ovat olleet yhdessä jo yli 25 vuotta ja he asuvat Espanjassa kahden lapsensa Fernandon ja Danielin kanssa.

Onnea vielä kerran!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us