Lisää lihaksia ja liiketoimintaa 90 päivän haasteen myötä

Saksalainen Michael Maleck seurasi Barcelonan-konferenssissa, kuinka kymmenen tervettä ja itseluottamusta uhkuvaa Synergy-tiimin jäsentä astui lavalle esittelemään, kuinka paljon painoa he olivat pudottaneet Euroopan 90 päivän SLMsmart-haasteen testiryhmässä. Hänen oli vaikea uskoa tuloksia – 70 ihmistä oli saavuttanut tavoitepainonsa 90 päivässä!

”Istuessani paikallani mietin kaikkia viimeisten kymmenen vuoden aikana kokeilemiani dieettejä ja sitä, kuinka painoni nousi ja nousi aina 90 kiloon saakka”, Michael kertoo. ”Näkemieni tulosten jälkeen en kuitenkaan epäillyt lainkaan, etteikö SLMsmart-painonhallintaohjelma toimisi minun kohdallani.”

Michael oli tehnyt vuoden 2014 alussa lupauksen omaksua terveellisemmät elämäntavat – aloittaa ravinteikkaiden ruokien syömisen ja säännöllisen liikunnan. Konferenssin tuotejulkaisun jälkeen hän halusi heti päästä kokeilemaan, auttaisiko SLMsmart-ateriankorvikkeen käyttö häntä saavuttamaan ihannepainonsa vuoden loppuun mennessä.

SLMsmart-ohjelmassa suositellaan, että painonsa ylläpitämiseen pyrkivät ihmiset korvaavat yhden aterian päivässä maitoon tai veteen sekoitetulla SLMsmart-ateriankorvikkeella ja yhdellä annoksella veteen sekoitettua e9-energiajuomaa. Painon pudottamiseen tähtäävien ihmisten taas tulee korvata kaksi ateriaa päivässä SLMsmart-ateriankorvikkeella ja e9-tuotteella. Lisäksi kaikkien ohjelmaa noudattavien kannattaa syödä terveellisesti ja liikkua vähintään 30 minuuttia päivässä viitenä päivänä viikossa.

”Korvasin kaksi ateriaa päivässä SLMsmart-ateriankorvikkeella ja yhdellä e9-annoksella”, Michael kertoo. ”Hienointa oli, että tuotteet maistuivat hyvältä ja pitivät minut kylläisenä. Niistä kehoni sai kaiken tarvitsemansa kerralla.”

Michael ei saanut tarpeekseen SLMsmartin mausta ja odotti korvikeaterioitaan innolla. Hän kokeili erilaisia makuyhdistelmiä ja lisäsi pirtelöihinsä espressoa, hedelmiä, kasviksia ja jopa muita Synergyn tuotteita, kuten Phytolifea ja Mistifyta. Kaikki kokeilut olivat herkullisia.
Hän sai 90-päivän SLMsmart-haasteen päätökseen joulukuussa, ja sen myötä hän karisti 14 kiloa* ja kasvatti lihasmassaansa. Hän jatkoi urheilua ja terveellisesti syömistä samaan malliin kuin ennen SLMsmart-ohjelmaakin.Michaelin SLMsmart-kokemus oli niin hyvä, että hän suorittaa 90 päivän haastetta parhaillaan toista kertaa. Tavoitteena on 68 kilon paino.

Otettuaan SLMsmart- ja e9-tuotteet osaksi päivittäisiä rutiinejaan Michael on kokenut muutoksia, jotka eivät rajoitu fyysiseen terveyteen. Hänen Synergy-liiketoimintansa kukoistaa. Nähtyään Michaelin saavuttamat tulokset yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneet Synergyn tuotteista ja kyselevät hänen onnistumisestaan. Michael ja hänen vaimonsa Sandra ovat myös tiedustelleet tuttaviltaan ja työtovereiltaan, tuntevatko nämä ihmisiä, jotka kaipaavat yksinkertaista mutta innovatiivista painonhallintaohjelmaa tai tapaa ansaita lisätuloja. Näin he ovat päässeet levittämään sanaa SLMsmart- ja e9-tuotteista kymmenille ihmisille He kertovat uteliaille tuotteista ja liiketoimintamahdollisuuksista hyödyntäen Synergyn myyntityökaluja ja paikallisesti tuotettuja videoita ja esitelmiä. Jo kuukausi tuotejulkaisun jälkeen he saavuttivat Team Leaderin nimikkeen.

”Vuosi 2013 oli meille treeniä, 2014 aloimme lämmitellä ja vuodesta 2015 olemme päättäneet tehdä läpimurtovuotemme”, Michael kertoo. ”Sen aikana rikotaan ennätyksiä, parannetaan ihmisten elämänlaatua, luodaan nousevia tähtiä ja käynnistetään merkittävä liike. Synergy WorldWide on ollut kuin uinuva jättiläinen, joka on kasvanut 15 vuoden ajan. Nyt se alkaa heräillä ja valmistautua valloittamaan maailman. Siitä tulee alan huipputekijä.”


* Nämä eivät ole tyypillisiä tuloksia. Pudotettu paino vaihtelee ruokavalion ja liikunnan määrän mukaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us